HAKKIMIZDA

Geleceğin Aklını Bugünden Yaratmak

Yaratıcı fikirler teknolojiye dönüşüyor, geleceğin dünyası bugünden şekilleniyor. Radar ve uzaktan algılama teknolojilerinin üretime entegre olması, verimliliği artırmak ve yönetimi kolaylaştırmak için vazgeçilmez hale geliyor. Teknoloji, uluslararası arenada hızla gelişirken, ülkemizde de bu teknolojilerin endüstiyel üretime entegre olması gerekiyor. Bu entegrasyonların en hızlı, kaliteli ve düşük maliyetlerle gerçekleşmesinin yolu teknoloji geliştiren yerli girişimlerin artması ve hızla güçlenmesidir.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için zorunlu gördüğümüz bu gelişmelere öncü olmak istiyoruz. Yenilikçi yaklaşımlarla Türkiye’nin Ar-Ge ve teknoloji üretim kapasitesini arttırmak, sürdürülebilir inovatif ürünler üreterek sektörü güçlendirmek ve endüstriye katkı sağlamak için Radarsan’ı kurduk.

Ar-Ge çalışmalarımıza Teknopark İstanbul’un Kuluçka Merkezi’nde, 2014 yılında başladık. Yerel bir ileri teknoloji laboratuvarı kurarak yerli ve milli teknoloji üretimini ivmelendirebileceğimizi gördük ve ileri teknoloji ürünleri ile donatılan Tree Lab’i (Technology, Research, Engineering and Electronics Lab’de – Teknoloji, Araştırma, Mühendislik ve Elektronik Laboratuvarı) inşa ettik. 2016’da yapımı tamamlanan Tree Lab, şimdiden ar-ge, tasarım ve prototip üretimine yönelik ihtiyaçları karşılayan önemli bir merkez halini aldı.

RADARSAN DENEYİMİ

Akıllı Donanım ve Yenilikçi Değerler Bir Arada

Sivil alanda Radar ve uzaktan algılama teknolojileri, otomotiv(otonom araçlar), madencilik, tarım, şehir yönetimi ve üretim alanlarında bireysel ve endüstriyel kullanıma hazır, güvenlik – yönetim – verimlilik gibi konulardaki pek çok soruna çözüm üretme potansiyeline sahiptir. Bunlara ek olarak, kaynak yönetimi, üretimin sürdürülebilir olması, çevre güvenliği ve koruma konuları devletlerin ve şirketlerin gündemindeki önemli başlıklar haline gelmiştir.

Radarsan olarak, sensör füzyonu konusunda uzmanlaşarak, radar ve uzaktan algılama teknolojilerini sivil uygulamalara dönüştürüyoruz. Aynı zamanda, günümüzün ihtiyaçları ile gelişen çevre bilincine dayalı yeni değerlere de sahip çıkıyoruz. Araştırma ve geliştirme aşamalarında en az kaynak kullanımı ile en iyi sonuçları yaratacak ürünlere ulaşmayı hedefliyoruz.

İhtiyaçların tespiti ile genişlettiğimiz bakış açısı, hedeflerimize ulaşmak için sahip olduğumuz deneyimlere, benzersiz araştırma-geliştirme deneyimleri ekliyor ve ekibimizi güçlendiriyor. Böylece, çalışmalarımızla verimliliği arttıran, ekonomik ve teknolojik gelişiminin sürdürülebilir olmasını garanti altına alan bir yaklaşım sunarak fark yaratıyoruz.

Radarsan, kamu ve özel sektöre yenilikçi öneriler sunarken, onların çözüm ortakları olarak teknolojik ve ekonomik gelişimlerinin sürdürülebilir olmasını garanti altına alır.

RADARSAN EKİBİ

Genç enerji ile yenilikçi deneyimi buluşturan ekip

Radarsan olarak, konularında uzman ve uluslararası projelerde çalışarak ve deneyimlerini zenginleştirmiş bir ekibe sahibiz. Ekibimizdeki her birey yürüttüğümüz projelerin birer paydaşı olarak çalışır ve çalışmalarında yaratıcılık, bilgi ve enerjilerini bu bilinçle ortaya koyar.

Çekirdek ekibimizle yarattığımız bu üretken ortamı, yürüttüğümüz projeler boyunca, konularında uzman ve derin tecrübeleri olan SuperTemp ekibimizle paylaşıyoruz. Böylece projelerde ihtiyaç duyduğumuz çeşitli uzmanlık alanlarında sürekli ortak çalışma yürüttüğümüz bir ekosistem yaratıyoruz.

BASINDA RADARSAN

trt-siberyasam-radarsan
Radarsan TRT- Siber Yaşam’da

Teknopark İstanbul’da bulunan yüksek teknoloji laboratuvarımız Tree Lab’i ve projelerimizi, TRT ekranlarında yayınlanan Siber Yaşam programında anlattık.

klik-sayi-5
Klik Dergisi’ne Radarsan’ı Anlattık

Teknopark İstanbul’un düzenli olarak çıkardığı, inovasyon ve teknoloji alanındaki gelişmeleri paylaştığı dergisinin 5. sayısında Radarsan’a yer verdi.

klik-sayi-5-innocampus
InnoCampus Klik Dergisinde

Özellikle genç girişimcilerin faydalandığı, girişimcilik, inovasyon ve 3 boyutlu modelleme konularında eğitimler veren InnoCampus, Klik Dergisi’nin konuğu oldu.